Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2012 21:38 - Как да се справим с последиците от стреса
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 1700 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 13.12.2012 12:05


 - артериална хипертония, тревожност, депресия, отпадналост, умора, инфаркт, инсулт, диабет тип 2, рак и др.

Как се чувствате напоследък? Налага ли ви се да работите прекалено много? Изложени ли сте на стресови ситуации? Знаете ли, че стресът е главният враг на здравето ви?
   Според СЗО над 90% от всички заболявания са психосоматични, т.е. започват от психиката (стрес) и след това поразяват тялото. Първите симптоми са раздразнителност, напрегнатост, тревожност, потиснатост, импотентност...
   Уви, повечето от нас не знаят как да се справят  със стреса и не признават, че имат проблеми, докато не ги повалят...
   Искате ли да научите как въпреки стреса да съхраните здравето си и да се предпазите от болести? Прочетете тази информация!
   Притесненията, страхът и тревожността са важни за нашето оцеляване, защото ни подготвят да се справяме с опасностите. Те водят до секретиране на хормона адреналин, който ни подготвя да се борим или да бягаме.
   Последствията  на хроничния стрес могат да бъдат: бронхиална астма, язва, гастрит, колит, болести на щитовидната жлеза, артрит, хипертония,нередовен мензис, хормонален дисбаланс, импотентност, чести вирусни инфекции, хронична умора и пр.
   Ако не се вземат мерки , може да се стигне до пълен срив на защитния механизъм с тежки дегенеративни увреждания на всички органи и системи, диабет тип 2, инфаркт, инсулт, автоимунни заболявания, рак и др.
   Научно доказано е, че психиката ни (П) посредством нервната система (Н) влияе на ендокринната (Е) и имунната (И) система.
   Влиянието на храната върху ПНЕИ
Ако стресът е започнал да ви превръща мрачен работохолик без желание за секс, с отслабена памет и разклатени нерви, страдащ от разсеяност, нарушена концентрация на вниманието, сърцебиене, киселини и болки, може би е крайно време да обърнете внимание на храненето си и да спазвате някои препоръки.
   Не пропускайте хранения: Закуска, обяд, вечеря и две хапвания към 10 и 16 ч. Малки порции храни с нисък гликемичен индекс, за стабилна кръвна захар и достатъчно енергия.
   Закуска за шампиони: овесените ядки са богати на витамини, магнезий и фибри. Суперхраната на АкваСорс с активиран ечемик е още по-добра, защото е обогатена с десетки полезни съставки - опитайте я!
   Повече магнезий: той стабилизира нервите и помага при стрес. Съдържа се в зелените храни ( микроводораслите), ядките, семената и зърнените храни.
   Витамини и минерали: ако не сте сигурни в качеството и чистотата на плодовете и зеленчуците, ориентирайте се към водораслите АФА и Спирулина.
   Невропептиди: най-добри източници са водораслите АФА.

     Суплементация и детоксикация

  
Знаем, че околната среда е замърсена, а много храни са непълноценни. Затова всички се нуждаем от средства за чистене на токсините и от хранителни добавки (суплементи) - като например...
   " Зелена енергия"- точно това, което трябва на всеки човек подложен на стрес:
> чисти от токсини, радиация, тежки метали
> набавя органични витамини и минерали
> зарежда с енергия ("слънце на капсули")
> укрепва имунитета ( вкл. срещу вируси)

     Вашата удобна антистрес-програма

   Водорасли АФА от АкваСорс:
суперхрана номер едно в света, еликсир за мозъка и храна за гении, те са идеалното средство против стреса. Подобряват умствената издръжливост и работоспособност, паметта, концентрацията, способността за учене. Похранват, укрепват, балансират и хармонизират ПНЕИ -системата и особено хипоталамуса и хипофизата, които отговарят за цялостната регулация на организма.
  След няколко приема умът започва да работи по-добре, човек се чувства по-бодър, наспива се по-добре, умората, депресията и тревожността отстъпват и се появява усещане за благополучие и стабилност.
   Супер Анти-оксидант: с пикногенол, гинко билоба, зелен чай и червена боровинка с укрепващо действие върху мозъка, очите, кръвоносните съдове и всички клетки на тялото. Предпазва от свободните радикали (СР), които са основната причина за остаряването и много болести (в това число и рак). СР се увеличават при стрес и натоварване, тютюнопушене, работа и живот в замърсена градска среда, радиация, летене със самолети и др.
    Всеки от тези продукти  може да ви помогне да се почувствате по-добре, а комбинирането им е още по-полезно. Могат да се ползват без консултация с лекар. Съставките им са грантирано безвредни и с доказана ефективност. Хората, които ги консумират редовно, поддържат и увеличават жизнеността си така, че да постигат максимално ниво на здраве, енергия и качество на живот.

Можете да поръчате продуктите от тук.


                                                   http://www.bgzdrave.eu/
  
  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 422232
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930