Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2012 21:12 - Най-добрите храни на планетата
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 1336 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.07.2013 14:43


   Суперхраните АкваСорс - микроводорасли, коластра, есенциални мастни киселини - са най-добрите храни на нашата планета. Те са толкова близо до естествените, колкото позволяват най-щадящите съвременни технологии, действат синергично и са основата на доброто здраве за всеки човек. Останалите продукти на АкваСорс допълват и подсилват действието на суперхраните, укрепвайки специфично различните органи и системи на тялото - нервна, имунна, ендокринна, дихателна, храносмилателна, сърдечно-съдова, полова, черен дроб, кръвотворене, кости, стави и т. н.
   Предимството на суперхраните е в това, че са прости за употреба, винаги действат, приемат се без консултация на медицински специалист и могат да ни подкрепят в кое да е състояние на хаос ( стрес, травма, болест ) през целия ни живот. Така се увеличават шансовете ни да наберем енергия, която да ни изстреля на по-високо ниво на ред след преминаване на кризата. Когато приемаме продуктите на АкваСорс, ние не само успешно преодоляваме кризата, но и достигаме по-добро здраве и качество на живот след нея.
   Колкото по-ниско е нивото на здраве толкова повече организмът се нуждае от подкрепа. Най-ефикасното и просто средство, много по-добро от витамините, са микроводораслите, коластрата, есенциалните мастни киселини, коензим Q10, програмата Лесно начало с пробиотици и храносмилателни ензими, суперантиоксидантът с пикногенол и гинко билоба, препаратът Флексибилити за гъвкави и подвижни стави, суперенергийната храна с покълващ ечемик, Хималайската кристална сол, съдържаща 84 минерала и другите продукти с марка АкваСорс.
   На хората на физическия труд се препоръчва Зелена енергия, а на интелектуалците - водораслите АФА  от езерото Кламат.
   Основните предимства и ползи са следните:
   1. Активирани слънчеви електрони, които предават енергия директно на нашата енергийна система. Получават се когато фотоните на слънчевата светлина се сблъскват с хлорофила при фотосинтезата. Водораслите съдържат 20 пъти повече хлорофил от растенията, затова са наречени "Материализирана слънчева енергия"
   2. Алкална реакция - много важно условие за добро здраве и профилактика на болестите в това число и рака. Повечето храни, особено готвените, подкиселяват организма и така отварят вратата за болести и остаряване. Водораслите алкализират организма.
   3. Кръвотворен ефект - водораслите са много богати на желязо, вит. В12, протеини и хлорофил, затова обновяват и витализират кръвта. Наричат ги "Зелената кръв на Земята". Винаги са за предпочитане при анемия.
   4. Елексир за мозъка и нервите - богати са на невропептидни предшественици, подхранват мозъка, активират паметта, подобряват концентрацията и способността за учене, стимулират творческите заложби, повишават умствената трудоспособност.
   5. Активират имунната система и й помагат по-добре да се справя с бактериални и вирусни инфекции, ракови клетки, паразити и т. н. Нямат странични действия за разлика от антибиотиците. "Имунитет на капсули"
   6. Детосикация - богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали, радиоактивните вещества и други токсини, прави ги водоразтворими и организмът лесно ги изхвърля през бъбреците ( затова се препоръчва да се пие повече чиста и мека вода )
   7. Активират стволовите клетки при по-големи дози ( над 5гр./ден ). Стволовите клетки могат да регенерират различни органи и системи, в това число жизненоважни ( сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.), и да възстановяват здравето и младостта.
   8. Биогенна, жива храна - във водораслите АкваСорс ензимите са съхранени до найвисока степен поради това, че те се сушат при физиологична температура ( за разлика от други "варени", предлагани на пазара ).
   9. Минерали и микроелементи - поради вулканичния район, в който растат, водораслите АкваСорс са много богати на редки и ценни минерали в органична ( лесно усвоима, биодостъпна ) форма. Те са много полезни за по-добро здраве и по-красива кожа, коса и нокти.
   10. Съвършена клетъчна храна за сила, здраве и красота, която удължава живота, подмладява клетките на тялото и ни предпазва от остаряване и болести на цивилизацията като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, МС и т. н. Предпазват от скрития клетъчен глад, който се проявява и като измършавяване, и като надебеляване, и затова са подходящи за привидно здрави , но натежали и отпуснати хора.
   Водораслите АкваСорс чистят, енергизират и хранят и са изключително полезни за:
   - всички, които искат да имат повече енергия, да са по-умни, по-здрави и по-активни;
   - хора, които работят много, изложени са на постоянен стрес, не си доспиват;
   - бременни жени ( по-добро развитие на бебето без изтощаване на организма );
   - кърмачки - майката по-здрава и по-силна, млякото й е по-гъсто и хранително;
   - бебета, малки деца и подрастващи ( съвършената храна за този период );
   - често боледуващи, тежко болни и възстановяващи се след болести и операции хора.
   Продуктите АкваСорс носят сила, здраве и дълголетие, а разпространението им може да ви донесе значителни доходи - както заработени, така и резидуални.
  
   За повече информация и включване в мрежата на АкваСорс - www.bgzdrave.eu




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 419685
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031