Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2012 14:27 - Нека Вашето лекарство бъде Вашата храна - 1 част
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 1322 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.12.2012 11:57



АFA - Суперхрана номер едно в света

Кламатските водорасли са шампиони сред всички храни. Те са най-богатият източник на витамин В12 ( най-важния витамин за кръвотворенето) и на биологичноусвоимо желязо. AFA е несравнима със съдържанието си на ензими, витамини, ко-фактори и други биологично активни вещества, като различни фикопигменти, естествени антиоксиданти и много други. Това придава подчертани радиопротективни ( предпазващи от радиация) и антиканцерогенни (предпазващи от рак) свойства, оказва благотворен ефект върху обмяната на веществата и дейността на всички органи и системии е превъзходен тонизатор и регулатор на т. нар. ПНЕИ-система (психо-невро-ендокринно-имунна система). Един от най-интересните и уникални аспекти на употребата на AFA е благотворното й въздействие върху нервната система, мозъка и психиката. Според д-р Гейбриъл Казънс, водещ специалист по холистична медицина от САЩ, това води до преодоляване на депресията, подобряване на концентрацията и издръжливостта на ума, стимулиране на творческите възможности и развиване на дясната хемисфера, т. е. артистичните и интуитивни способности. Същият автор е наблюдавал обратно развитие при болестта на Алцхаймер у пациенти, приемащи редовно големи количества AFA. Естествено, много по-добре е да се предпазва мозъкът, отколкото да се лекува, след като вече е бил увреден.
Синьозелените водорасли от езерото Кламат активират функцията на стволовите клетки да възстановяват увредени или девитализирани тъкани, действие без аналог до този момент в световен мащаб! - патент издаден на изобретателите Jensen и  Drapeau.

ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ

Това е висококачествена универсална клетъчна храна, синергична комбинация от АFA , спирулина и екологично чиста люцерна ( по 100 мг от трите съставки в капсула ). Съчетаването на люцерната с водораслите, които са известни като най-добрата храна за ума (AFA ) и за тялото ( спирулина ), дава много добър общ енергизиращ, тонизиращ, подхранващ и лечебен ефект ( подобрява имунитета ). Зелената енергия е особено подходяща при често боледуващи деца, бременни и кърмачки ( усилва лактацията ). Най-добре е Зелена енергия да се приема заедно с Комплекс мастни киселини и Колактив.Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът при всеки човек е отличен.Това е най-лесният и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.


AFA  и Зелена енергия се препоръчват при:
*  хора в стресови ситуации;
*  студенти и ученици по време на изпити;
*  В12 и желязо-недоимъчни анемии;
*  бременност и кърмене;
*  деца с изоставане в нервно-психическото развитие, нощно напикаване,детска церебрална пареза;
*  състояния след прекаран мозъчен инсулт;
*  епилепсия;  *  деменции;  *  болест на Алцхаймер;
*  за по-добро здраве и високи нива на енергия.     

Можете да поръчате АФА и Зелена енергия от тук.     
                                                                                                                                                          www.bgzdrave.eu



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 421908
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930