Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2013 16:35 - За здраво сърце - вземете мерки сега!
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 1314 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.02.2013 21:01




Сърдечно-съдовите проблеми са сред основните причини за смъртността при българите в по-напреднала възраст като с тази честота изпреварваме повечето европейски страни.
Какво бихме могли да направим, за да предпазим семейството си и околните? Наблюдения сочат, че повишената консумация на плодове и зеленчуци предпазва от сърдечно-съдови и други хронични заболявания.
Световната здравна организация препоръчва дневен прием от минимум пет порции различни плодове и зеленчуци.
Други мерки, които бихме могли да предприемем, са: ограничаване употребата на наситени и транс мазнини, стандартна трапезна сол (натриев хлорид) и захар; отказване от тютюнопушенето и прекомерната консумация на алкохол, от вредните ни навици, както и ограничаване на стресовите фактори.
Благоприятни действия в тази насока: редовни физически упражнения, поддържане на здравословно тегло, постоянни грижи за доброто състояние на венците и приемане на достатъчно количество вода. Промяна в ежедневните навици би могла да има забележителен ефект дори за хора в по-напреднала възраст. Личният пример и самоинициативата за подобряване на собственото здравословно състояние често се оказват най-стимулиращия начин да тласнете и вдъхновите най-близките си в тази посока.
Най-подходящи продукти са:
Коензим CoQ10 с хром и водорасли
Първенец в продажбите, този продукт е съчетание от CoQ10, хром и микроводорасли от езерото Кламат.
CoQ10 е здравословна добавка за сърдечната дейност, за която е известно, че се приема от повече от 30 милиона души в световен мащаб. Хромът участва в процеса на преработка на глюкозата в организма. CoQ10 е мощен, приспособим антиоксидант, който преобразува храната и кислорода в метаболитна енергия в клетката. Коензимът в този продукт е натурален, а не синтетичен, какъвто се използва от много други водещи марки на по-ниска цена. Резултатите са от изследване, проведено с CoQ10 в неговата естествена формула, а не синтетична. Чистата транс-изомерна формула на CoQ10 в капсулата без помощни вещества максимизира усвояването на тази жизнено важна хранителна добавка. Хром пиколинат е онази формула на хром, обект на най- задълбочени и интензивни проучвания и значително по-биоактивна в сравнение с другите формули на хрома. Проучвания показват, че нивото на хром е в дефицит при 90% от населението в зряла възраст, а хромът не е в изобилие в храната, която ежедневно приемаме.
Синьо-зелените AquaSource водорасли съдържат голямо разнообразие от антиоксиданти, минерали, витамини, ензими и са значителен източник на протеини. Мастните киселини, от друга страна, са ключова хранителна добавка, която човешкият организъм не може самостоятелно да синтезира; по тази причина трябва ежедневно да си ги набавяме чрез храната, като същевременно ограничим приема на нездравословни мазнини. Комплекс Есенциални мастни киселини е подходящ за всеки, който иска да бъде здрав. Комплекс Течно Злато е за потребители с по-изявена необходимост.
Проучвания, проведени неотдавна, показват, че похапването на дребни плодове дори веднъж седмично дава своето положително отражение във времето. Така че не пропускайте сезона на дребните плодове.
Отделът за Пълноценно и здравословно хранене в „Оклахома Стейт Юнивърсити” застава зад твърдението, че “данните са в подкрепа на консумацията на дребни плодове като жизнено важна група плодове в ежедневната ви диета за здраво сърце.”
Плодова Енергия ни дава възможност да консумираме комбинация от дребни плодове с висока потенция през цялата година. Когато организмът се нуждае от по-голямо количество антиоксиданти, добавете продукта Супер Антиоксидант с пикногенол.
Лайтън-Ъп! помага да поддържаме здравословно тегло. Опитайте да добавите и няколко капсули Морска Енергия в дневния си прием (особено при жените). Той съдържа йод в естествената му форма, необходим за оптималното функциониране на щитовидната жлеза.
www.bgzdrave.eu



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 421960
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930