Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2013 22:46 - Флексибилити - за гъвкави и подвижни стави
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 1827 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.02.2013 21:08





ФЛЕКСИБИЛИТИ


Продукт за здрави стави, съдържащ специален екстракт от маслинови листа, който подпомага поддържането на циркулацията на кръвта в областта на ставите.
Добавката на алое вера има успокояващи болките свойства, а екстрактът от хмел поддържа здравето на костите.
Уникалната колагенова смес - колаген и хондроитин успешно възстановяват хрущялната тъкан на увредените стави и тяхната гъвкавост и подвижност.

Benolea™ (бенолеа) е специален патентован екстракт от маслинови листа, който подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбичкови.

Opti-MSM® (опти-МСМ) е патентована форма на МСМ, която е получена по специална технология и е ефективна при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците. МСМ (метил сулфонил метан) е сяросъдържащо съединение, жизнено взжно за здравината на съединителната тъкан, сухожилията и ставните връзки.

Алое Вера се използва от векове за успокояване на възпаления и отоци и е известно с детоксикиращото си действие. Тук то е включено в много концентриран вид (200 пъти) за да подсили още повече действието на Opti-MSM и Benolea.

Chondractiv™ (Хондрактив) е патентована смес от колаген, хондроитин и хиалуронова киселина. Уникалното при този нов, високоефективен продукт е това, че той едновременно подхранва, обновява и възстановява ставния хрущял, предотвратява разрушаването му и възпалителните процеси и подобрява подвижността в ставите.

Екстрактът от хмел (концентриран 4пъти) съдържа изо-алфа-киселини и други съставки с противовъзпалително действие, които предотвратяват възпалението и подпомагат възстановяването на ставния хрущял.

Regenasure® (Регенашуър) e единствената съществуваща вегетарианска форма на глюкозамин (като хидрохлорид). Съдържанието на глюкозамин в Регенашуър е значително по-високо (83%) в сравнение с обикновения глюкозамин сулфат (само 65%), добиван от черупки на морски мекотели. Освен това Регенашуър е по-чист продукт, защото не съдържа остатъци от тежки метали и други токсини, които се натрупват в морските обитатели, и може да се консумира от вегетарианци и хора, алергични на морски дарове.

Глюкозаминът е много важно вещество, което нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин,тъй като обикновените храни почти не го съдържат. А най-добрата форма на глюкозамин днес е Регенашуър.

Celadrin® (Целадрин) е патентован комплекс от естери на специално подбрани мастни киселини, които предотвратяват изхабяването на ставите. Целадрин намалява възпалението и болката без странични ефекти, укрепва ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност („смазката”, улесняваща триенето) и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек.

www.bgzdrave.eu



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 421891
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930