Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 00:01 - Информираните хора вземат интелигентни решения
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 1320 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 26.12.2013 01:49



Научно известен факт е, че дълготрайното излагане на различни химични вещества, води до забележителното им натрупване в човешкия организъм. Такива химични вещества са консервантите, пестицидите, изкуствените торове, антибиотиците и много други. Някои от тези химикали навлизат в тялото ни с храната, която консумираме. Други приемаме чрез въздуха, който дишаме. Изследванията доказват, че химичните вещества могат да навлязат в организма и чрез кожата, като е доказано, че около 60% от химичните вещества, който влизат в контакт с кожата, могат да се абсорбират в човешкото тяло. Всички тези химични вещества са вредни за човека!!! Популярните козметични производители използват подобни вредни химични вещества единствено, защото те се много евтини. Някога заглеждали ли сте се внимателно върху съставките,отбелязани върху козметичните продукти,които се използват ежедневно? ПО голяма част от козметиката в магазините съдържа химикали, които са вредни не само за кожата,но могат да окажат вредно въздействие и върху здравето.

Запомнете - кожата е най - големия орган в организма и за нея трябвада се полагат добри грижи!

 Всъщност голяма част от съставките, използвани в козметиката са вторични  нефтопродукти и опасни разтворители - карциногенни вещества,които дългосрочно могат да повлияят върху здравето. Това са основните съставки, използвани от много козметични кампании, тъй като са по евтини и дългото им съхранине по рафтовете не е проблем. Ето някои примери за често използвани химични вещества в обикновените, включително луксозни и скъпи марки козметични продукти и тяхното въздействие върху човешкия организъм и околната среда: консерванти, парабени, фталати, продукти от преработката на нефт, минерални масла и течен парафин, емулгатори.

Научната информация е зашеметяваща. Канцерогенните и токсични съставки, масово прилагани в днешната модерна козметика, парфюмерия и средствата за лична хигиена предизвикват:


1. Силен оксидативен стрес – който всъщност води до незабележимо в началото преждевременно остаряване - обратно на обещаваното (зловредните свободни радикали).

2. Хормонални нарушения във финия ендокринен баланс (т.н. ксеноестрогения) - пакостите от синтетичните химически вещества от рода на нефтопродукти, пестициди и пластмаси растат в геометрична прогресия и засягат репродуктивната система на всички живи същества на земята.

3. Увреждане ДНК кода на клетката без разрушаване на мембраната , при което делението на клетката продължава до  мутации и най-страшната и коварна последица - РАК: в гърдата, в пикочо-половата система, черния дроб, лимфната и кръвоносни системи, в мозъка.

В  края на февруари 2005, съвсем навреме за женския месец и по повод 10 –годишния си юбилей, фирма „АкваСорс” направи на многобройната си аудитория подарък, който може да промени живота на милиони хора. Дългоочакваната 100% натурална и холистична козметика „ Natural being ” (Нечъръл бийнг) от Нова Зеландия е естествен скок във философията и практиката на „АкваСорс” за здравословен живот в тон с природата. Комбинацията от вътрешно изчистване, клетъчно хранене и регенерация на организма с аналогичната външна грижа за кожата бе представена под мотото „Чиста кожа - чисто тяло”.„Нечъръл бийнг ” е творческият резултат от научните дирения и многогодишен целенасочен труд „с любов и посвещение” на специалиста по аналитична химия Сюзан Хол.

Информираните хора вземат интелигентни решения, отправи послание Сюзън Хол към всички жени и мъже, дистрибутори, козметици, дерматолози, други специалисти и клиенти, които участваха в нейните семинари във Финландия, Русия, Гърция и България, където „АкваСорс” въведе в продажба здравословната козметика.


Манука - водещата съставка

ЗАЩО МАНУКА? Новозеландската манука е вид чайно дърво (рядък ендемичен вид, над 1000 м надморска височина единствено в Нова Зеландия), което въздейства до 33 пъти по-силно от австралийското чайно дърво върху грам-положителните бактерии, причинители на акне, възпаления, ранички... като същевременно е щадящо и подхранващо за кожата. В козметиката Natural being рядкото растение участва чрез мед от манука и маслен извлек.
Мед от манука
Получил международно признание заради изключителното си съдържание на антибиотици, минерали, ензими и витамини. Превъзходен овлажнител, който постига максимална хидратация на кожата. Изявени лековити качества, особено при кожни раздразнения и екзема. С богатбиологичен потенциал от подхранващи пълноценни алфа хидрооксидни киселини, захари, протеини, органични минерали и ензими, с които подпомага процеса на лечение и регенерация на кожата. Намира широко приложение в пластичната и лицево-челюстната хирургия за залепяне на оперативните рани. Със своята съвършена хранителна и едновременно консервираща формула МЕД ОТ МАНУКА -участва в състава на повечето продукти от козметичната серия Natural being.
Олио от манука

Дестилира се чрез пара от цветовете  и листата. Притежава антисептични, антибактериални и противогъбични свойства. В състояние да убива причинителите на акне, без да изсушава кожата или да й вреди. Превъзходно средство при акне и кожни инфекции. СЪДЪРЖА СЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ на Нечъръл бийнг.

.Високата ефективност е постигната най-вече благодарение на синергичното действие на всички съставки - биоактивни екстракти, потенцирани разтвори, етерични масла, есенциални мастни киселини. Те подпомагат възобновяването на клетките, поддържат влажността, осигуряват широкоспектърната защита от ултравиолетови лъчи.

Системата на NAtural being  включва 3 стъпки:

1. Почистване - дълбокопочистващ лосион за мазна към нормална кожа и натурален почистващ лосион за нормална към суха кожа.

2. Тонизиране - тонизиращ гел  за лице за всеки тип кожа

3.  Хидратиране

- Дневна грижа за лице- за мазна към нормална кожа и за нормална към суха кожа

- Нощна грижа за лице - отново в двете серии за мазна към нормална и за нормална към суха кожа

- Стягащ крем за около очите

- Крем за ръце и тяло


www.bgzdrave.eu





Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 421900
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930