Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2014 20:51 - ЗА ЗДРАВО СЪРЦЕ
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 2109 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.08.2014 18:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


http://imunoGel.com/?7szz5

HRT- продукт за сърцето, храненето на нашия сърдечен мускул и кръвоносни съдове.

Проблемите със сърдечно-съдовата система са проблем №1 в целия свят. От тези болести загиват повече хора, отколкото от всички войни взети заедно.

Всяка минута, секунда някой умира от инфаркт, инсулт, някой получава тромбоза на съдовете, на някого са отрязали крака, заради атеросклероза – това са все сърдечно-съдови заболявания.

В Украйна от сърдечно-съдови заболявания всяка година умират повече от 600 хиляди човека. И което е най-печалното 2/3 умират в разцвета на силите и годините си – млади.

Профилактиката е много важна. Сърцето ни е едно. Има ресурс да работи 140 години. Сърцето е мускул, който нито секунда не почива. В течение на човешкия живот  средно сърцето се съкращава около три милиарда пъти. Представете си каква енергия трябва да има този орган!

Защо на 35, 40, 45, 50 години възникват инсулти, инфаркти? Защото при това ниво на хранене, при този обездвижен начин на живот, силна токсичност, паразитология се стига  до много бързо износване на сърцето.

Добрата новина ние имаме HRT.

Не чакайте да ви заболи сърцето или да започнат проблемите със съдовете.

Просто започнете да употребявате HRT. Повярвайте с такъв продукт вие няма да знаете какво е това медикаменти за високо кръвно налягане, ще имате отлично състояние на съдовете, отлично кръвно налягане, защото изчезва излишъка на холестерин. HRT спомага за разтваряне на холестерина.

Какво влиза в HRT? Всички известни компоненти. Няма нищо ново.

Коензим Q10. Той дава енергия на нашите клетки, особено на клетките на сърдечния мускул.

Ако при младия човек от една молекула глюкоза се получават 38 молекули АТФ – молекулата на енергията, то у хората с възрастта тази способност изчезва. От една молекула се получават 13-15 молекули АТФ. Затова младият човек е активен, а възрастния вече няма такава енергия.

Коензим Q10 насърчава образуването на енергия и специфично отива за сърцето и главния мозък.

Таурин. Нормализира водно-солевия обмен в организма.

Какво е това нарушен водно-солеви обмен? Възникват отоци. Прибираме се вкъщи, сваляме обувките, а краката са отекли след работния ден.

Отока компресира съдовете. За какво нормално кръвообращение можем да говорим. Него го няма.  HRT извежда излишната течност от организма. И освен това HRT спомага за разлепване на еритроцитите, т. е. предотвратява слепването на еритроцитите.

Селен. Много мощен антиоксидант. И на първо място селенът помага да се възстановят клетките на сърцето и на главния мозък.

L – карнитин. Той способства за превръщането на мазнините във въглехидрати. Това е много важно в условия на кислороден глад. При недостиг на кислород L – карнитина бързо помага да се измени обмяната на веществата и в резултат сърцето получава необходимото хранене.

Фолиева киселина. Научно е доказано, че недостигът на фолиева киселина води до образуване на хомоцистеин. Той уврежда артериите във вид на грапавини, където по-бързо се отлага холестерина. Фолиевата киселина е добавена за да се възстанови целостта на съдовата стена отвътре.

HRT може и е необходимо да се използва от тези, които имат проблеми със сърдечно-съдовата система. Това са сърдечна недостатъчност, аритмия, хипертонична болест. Това е очистване на нашите съдове от холестерина, изчезват отоците, нормализира се водно-солевия баланс и се храни нашето сърце, дава енергия на сърдечния мускул. Резултатът се вижда на електрокардиограмата.

HRT е натурален продукт без противопоказания, вкусен и приятен. Нужен е на всеки човек особено след двадесет години.

На децата след тежък грип, след тежка пневмония лекарите пишат в кардиограмата – дистрофични изменения в миокарда. И с какво да лекуваме детето? Няма по-добър продукт от HRT. И след десет дни в кардиограмата вече не пишат дистрофично изменение. Тези изменения вече ги няма. И майките са щастливи, че сърчицето на детето е здраво, могат да живеят без да се притесняват.

 Не чакайте да ви заболи сърцето, просто яжте профилактично. С такъв продукт вие няма да знаете какво е това медикаменти за високо кръвно налягане, ще имате отлично състояние на кръвоносните съдове, отлично налягане. Ако човек в продължение на годината употребява този изумителен продукт 2-4 месеца, то той няма да знае какво е това хипертония, инфаркт, инсулт и други болести, свързани с патологията на съдечно-съдовата система.

HRT е много търсен от възрастните хора, защото очиства и укрепва сърдечно-съдовата система, възстановява здравословното ниво на холестерина в кръвта, укрепва сърдечния мускул и стените на съдовете, много добре възстановява паметта.

За страхотния и несравним ефект HRT е получил името „Формулата на века”

HRT:

Дава енергия на Вашето сърце;

Помага за поддържане на здравословно ниво на холестерина;

Помага за намаляване на риска от сърдечни болести;

Забавя стареенето на организма;

Стабилизира артериалното налягане;

Блокира разрушителното действие на свободните радикали, извежда от организма солите на тежките метали;

Профилактика на сърдечно-съдовите заболявания, разширените вени, инсултите и инфарктите.

 

Виктор Жиляев



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 421945
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930