Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2014 22:04 - UMI - имунитет и подмладяване
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 2335 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.03.2015 20:50




http://imunoGel.com/?81z8

UMI е продукт насочен към защитата на нашия организъм, за поддържане на неговия имунитет. Всеки ден нашият организъм е изложен на агресивното въздействие на околната среда. Каквото и да правим, стреса снижава имунитета.

 Основата на продукта е фукоидан. Това е най-важното откритие в първото десетилетие на 21 век. Учените забелязали, че жителите на остров Окинава живеят средно 90-95 години и практически не боледуват от нищо. При тях няма проблем с онкологията и болестите на сърцето. Започнали да изучават този феномен и изяснили, че жителите на този остров повече от сто години добиват от океана кафяво водорасло – ламинария и го ядат в суров вид.

Състава на кафявите водорасли е чудо на природата, хармонизиран със състава на нашите клетки, протоплазмата на клетката. Оказало се, че в тези водорасли има много голямо количество микроелементи, около осемдесет, в това число и фукоидан.

Наричат го още лекарство против рак. Това е полизахарид, който с аминокиселините носи много информация закодирана за здравето, за висока жизнеустойчивост на човека, т. е. за продължителността на живота, а също така носи информация за свръхвисока способност за оцеляване.

По данни от изследвания ние можем да живеем до 120 години, някои до 180 години. Но на нас ни пречи обкръжаващата среда.

 Фукоидан е най-добрият, най-мощният природен имунорегулатор, който регулира работата на имунитета. Той настройва нашия имунитет, поддържа, регулира и възстановява  всички нарушения на имунитета. Това е много важно, защото в днешно време заболяванията, свързани с нарушения имунен отговор са твърде много.

Ако имунитетът е повишен възникват алергични заболявания, фукоиданът снижава функцията на имунитета, а ако е понижен имунитета се появява имунодефицитно състояние, човек боледува често, фукоиданът нормализира и повишава неговата функция.

Най-важното качество на фукоидана е способността му да регулира имунната система.

В състава на UMI влизат 77 микроелементи, в т. ч. и фукоидан. И всичко това в натурален, жив вид.

Как  UMI води до нормален имунитет? Увеличава се количеството на здравите клетки, именно на имунната система. Клетките на имунната система започват да бъдат активни. Този процес започва да тече в костния мозък – там, където се образуват новите клетки. UMI стартира системата за регенерация на органите, по пътя на активизацията, регенерацията на стволовите клетки. Стволовата клетка – това е „майката” за нашите клетки, която ражда всички останали клетки – на черния дроб, бъбреците, мускулите, клетките на имунната система и на кръвта. Възстановявайки нашата „майка”отвътре ние възстановяваме целия организъм, ние подмладяваме организма.

Собствените стволови клетки от костния мозък мигрират към тази тъкан – на черния дроб, стомаха, панкреаса, сърцето, където трябва, където имате проблем. Там те заместват загиналите клетки и могат да се превърнат във всеки един вид от тях – да станат клетки на черния дроб, на стомаха, панкреаса, сърцето. Всичко това е научно доказано. Повече от хиляди статии на учени от целия свят съществуват за фукоидана.

Представете си, EXO почиства клетката отвътре, а UMI  - около клетката – междуклетъчното пространство, т. е. протича пълно очистване на организма.

Фукоиданът има много мощно противоонкологично действие.

Фукоиданът стартира апоптозата – самоунищожението на лошите, в т. ч. онкологичните клетки.

Освен това, фукоиданът съдържа вещество, което спира растежа на раковите клетки. Т.е. от една страна увеличава количеството на здравите клетки, а от друга страна блокира развитието на раковите клетки. Още в първия етап на разпознаване на врага се задейства този механизъм. UMI помага на имунната система да изхвърли лошите клетки от организма.

На етапа на растеж на нормалните клетки той помага да растат здрави клетки и премахва, блокира растежа на лошите клетки. Необходим ли е този продукт на хората или не е необходим? Аз мисля, че е необходим на всеки: и на децата и на възрастните. Всички трябва да ядат този продукт.

Всъщност ние никога не знаем колко лоши клетки се образуват в нашия организъм. И за да се образува голям тумор по-рано бяха необходими няколко години, а сега процесите са така ускорени, че за няколко месеца може да се развие до големи размери.

Защо? Организмът на хората става още по-слаб във връзка с повреждащите фактори.

UMI е такъв имуномодулатор, който се явява за нас спасение.

Науката е доказала, че фукоидана удължава живота. UMI изчиства лимфната система.

Какви действия има UMI.

1.      Имуномодулиращо действие.

2.      Противотуморно действие.

Апоптозата е процес на самоунищожение на туморните клетки. Това е най-добрият механизъм в природата, който може да съществува.

Инхибира растежа на раковите клетки като блокира синтеза на белтъчините им.

Антиметастатичен ефект – блокира ендоглюкозидазната активност на туморните клетки:

-          Хематоми;

-          Гръден карцином;

-          Аденокарцином ( белодробен рак);

UMI  не е противопоказан за тези, които имат онкология, а напротив – полезен е.

3.      Противовирусно действие.

Блокира размножаването на вирусите без да проявява цитотоксичен ефект:

-          Везикулозен стоматит;

-          Вирусен хепатит С, В;

-          Херпес 1, 2 тип;

-          Потиска активността на HIV инфекциите;

4.      Противобактериална активност.

Разрушава лошите бактерии (златистия стафилокок).

Премахва възпалението в бъбреците. Неутрализира Ешерихия коли в червата. Неутрализира бактерията, която предизвиква стомашна язва.

5.      Противовъзпалителна активност.

Приключва много бързо всички възпалителни процеси, защото блокира освобождаването на азотен оксид.

6.      Сърдечно-съдова система

-          Понижава нивото на холестерина;

-          Антитромботична активност;

-          Антиоксидантна активност;

7.      Защита на стомаха

Много добре възстановява стомашната лигавица.

8.      Хепатопротекторно действие

Много добре помага на черния дроб, т. е. възстановява клетките. От стволовите клетки започват да се появяват здрави клетки.

Клетките на черния дроб се обновяват през 2-3 години. С UMI  за 5-6 месеца клетките напълно се обновяват.

9.      Здрава заместителна тъкан.

От стволовите клетки се появяват здрави клетки на черния дроб, на кожата, на бъбреците, на сърцето и т. н. , а 77 микроелементи дават храна на клетките.

Става прочистване на лимфната система, извеждат се токсините и като следствие изчезват алергичните реакции.

С една дума UMI е уникален продукт, създаден от най-добрите учени, позволяващ да имаме здраво сърце, здрави стави, здрави бъбреци, имунитет, енергия и т. н.

Общо взето който е болен, престава да боледува.

На енергоинформационно ниво се възстановява аурата на човека след 30 минути, т. е. практически възниква пълно енергийно възстановяване.

UMI е необходим на всички и винаги. Това е потресаващ продукт. Той няма аналог в света.

Сега разглеждаме EXO, UMI, MIN като базови продукти, които са необходими на всички хора При приемането на тези продукти възниква усилване на действието на всеки от тях. EXO почиства клетките на организма, MIN храни клетките с всички необходими ингредиенти, а UMI почиства междуклетъчното пространство. Програмата за оздравяване и подмладяване на организма е 90 дни. При всички болести три базови продукта. При всички болести те помагат, дават своите резултати.

Фукоиданът в състава на UMI е природен антибиотик.

При хора с алергия трябва да се започне с  UMI – месец, два, три, а след това останалите два. И ще видите, че няма да има никаква алергия.  Защото UMI регулира имунитета.

 Директорът на института за биорегулация и геронтология РАМН, член кореспондент РАМН, доктор на медицинските науки, професор Владимир Хавинсон – учен със световно признание е заявил, че медицината на 21 век ще бъде основана на информационното и енергийно лечение. С него са съгласни много напреднали учени на нашето време. И в основата на това лечение са залегнали биоенергоимуномодулаторите и на тях принадлежи голямото бъдеще. Един от ярките представители на тази група – фукоиданът се явява „ златния ключ”към неизвестните открития в сферата на младостта и дълголетието.

Неговата много висока ефективност е била доказана научно на биохимично и физиологично ниво и потвърждава многочислените експерименти и клинични изследвания. Този полизахарид е способен  да издърпа организма даже от нулев стадий на енергоинформационен обмен ( стадият на онкологията), защото фукоиданът съдържа в състава си около 80 минерала.

 И компания Agel благодарение на продукта UMI ни позволява да се възползваме от този удивителен и потресаващ подарък на нашата могъща природа.

 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 422085
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930