Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2012 18:41 - Мрежов маркетинг
Автор: bgzdrave Категория: Бизнес   
Прочетен: 2240 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 07.03.2012 08:55


 Ако не се чувствате сигурни или удовлетворени на работното си място, все още преживявате загубите, нанесени от прехода или се чудите как да се освободите от тежкото бреме на месечните сметки – вслушайте се в моето предложение, захванете се с мрежов маркетинг. МЛМ е занимание за смели хора, готови да променят живота си. Една неоспорима, доказана и предпочитана днес възможност да добавиш смисъл и съдържание на дните, нови качествени приятели, задълбочени знания, заслужено изобилие. Нужна е само малко смелост, за да преодолееш естествената си срамежливост, да напуснеш утъпкания път, да пробваш, да се довериш, да преодолееш болката от отхвърлянето или истината... Както казва Морган Скот Пек - " Малко хора разбират какво е това смелост. Повечето си мислят, че да си смел означава да не се страхуваш. Отсъствието на страх не е смелост, а някакъв вид мозъчно увреждане. Смелостта е способност да продължиш, въпреки страха или болката. Ако го сториш, установяваш, че преодоляването на страха не само те прави по-силен, но и представлява голяма стъпка напред към зрелостта. А какво точно е зрелостта? Когато пишех “Изкуството да бъдеш бог”, макар че описах доста незрели хора, така и не дефинирах зрелостта. Струва ми се обаче, че обща характерна черта на повечето незрели хора е, че седят бездейни и се оплакват, че животът не отговоря на изискванията им. Както пише Ричард Бах “ако защитавате своите ограничения, никога няма да се отървете от тях”. А за малцината напълно зрели хора е характерно, че смятат за свое задължение – дори за чудесна възможност – да отговарят на изискванията на живота." (Изкуството да бъдеш бог-2, Морган Скот Пек, Изд.Кибеа)

 

Лично мен, продуктите ме направиха по-здрава, а Аква Сорс ме зареди с ентусиазъм и преосмисляйки човешкото си съществуване, от човек търсещ помощ се превърнах в помагащ на другите. Това е превъзходна мотивация за личностно развитие. Обикновено хората са привлечени от продуктите, но ако оценят бизнес възможността, те придобиват средство да подобрят качеството на своя живот, облягайки се на личния си житейски опит, организационни умения,честност, упоритост и лоялност.

Тук можете да започнете свой собствен мрежов бизнес - в удобно за Вас време, без риск, без големи инвестиции и с моя помощ.

Как да се регистрирате като Дистрибутор на АкваСорс

За да станете дистрибутор на АкваСорс някой друг дистрибутор трябва да Ви препоръча или както ние го наричаме спонсорира. Аз мога да Ви препоръчам и да Ви регистрирам като Дистрибутор на АкваСорс.

Регистрацията като дистрибутор Ви дава следните права:

  1. Да купувате с 30% отстъпка на всякъде по света.
  2. Да градите свой бизнес - мрежа от дистрибутори в следните държави: всички страни членки на ЕС, Русия, Хърватска, Македония и Австралия.
  3. Договорът за Дистрибуторство не е обвързан с никакви задължения за покупки или покриване на обеми от продажби или други нормативи

Като дистрибутори не сте обвързани с никакви задължения или абонаментни такси.

Регистрацията струва 45,20 лева еднократно (40 лева регистрация + 5,20 лева куриер) и включва:

  1. Безсрочен дистрибуторски договор (попълва се в два екземпляра) валиден за цял свят и до живот или докато се отпишете по Ваше желание.
  2. Личен дистрибуторски номер, чрез който пазарувате директно от компанията с 30% отстъпка на всякъде по света.
  3. Право да градите бизнес на територията на Европейски съюз, Русия, Хърватска, Македония и Австралия.
  4. Начален дистрибуторски комплект - книги за бизнеса и продуктите, каталози, брошури, листовки.
  5. Спонсор (в случая аз -Галина Василева ) - човек, който ще Ви помага в бизнеса, ако желаете да печелите пари.
  6. Куриерска доставка за получаване на Начален дистрибуторски комплект и Вашето копие от договора.

За да се регистрирате като дистрибутор, се свържете с мен по телефона. След попълване на необходимата информация документите за регистрация ще получите по куриер.

 .За повече информация  разгледайте  -  www.bgzdrave.eu

 


Тагове:   здраве,   МЛМ,   доход,   бизнес,   приятели,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Много се радвам, че споделяте тази ...
22.02.2012 19:38
Много се радвам, че споделяте тази бизнес възможност с нас. Аз лично познавам доста хора, които не само се поддържат в добро здравословно състояние с продуктите на Aquasource, но и успяват да си докарат добър месечен доход. Време е да започна и аз:) Много ме ентусиазирахте БЛАГОДАРЯ ВИ!:)
цитирай
2. анонимен - Интересно звучи...
23.02.2012 14:26
Интересно звучи...
цитирай
3. integritylife - Защо Мрежовия маркетинг?
23.02.2012 18:02
Поздравления за полезната информация.

Индустрията Мрежов маркетинг е наистина една добра реална възможност за хора да реализират мечтите си, постигайки с много труд, постоянство и коректност финансова свобода. Ето още нещо по темата:

Защо обичам Мрежовия маркетинг?
http://integritylife.blog.bg/biznes/2012/02/19/zashto-obicham-mrejoviia-marketing.904913

Индустрията Мрежов маркетинг – някои експертизи, факти и най-често задавани въпроси
http://integritylife.blog.bg/biznes/2012/01/09/industriiata-mrejov-marketing-niakoi-ekspertizi-fakti-i-nai-.879643
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 422098
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930