Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2013 20:40 - Лечебната криза (криза на очистване)
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 7608 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.12.2013 19:38



Лечебната криза е временен процес, при който тялото се подлага на интензивно прочистване и възстановяване.
Появява се само при прилагане на програма за естествено лечение. Тя се нарича лечебна криза, защото тялото се лекува и става по-силно. Тя е посочена като "криза", тъй като симптомите могат да бъдат драматични и доста неприятни през това време. Тъй като лечебната криза е придружена от неприятни симптоми често погрешно се смята за  болест. В действителност, това е точно обратното. Това е процес, при който тялото преодолява влошеното здраве и става по-здраво и по-силно.

Когато вземате например Зелена енергия , за да подобрите здравето си, тялото започва период на интензивно прочистване. Токсини, бактерии, и болните клетки се изхвърлят от тъканите в кръвта, за да бъдат отстранени от тялото чрез каналите за елиминация - кожата, белите дробове, черния дроб, бъбреците, пикочния мехур и стомашно-чревния тракт.

Интензивният период на почистване на клетките е придружен от някои неприятни симптоми. - кожни обриви, често уриниране, неразположение, изпотяване, гадене, повръщане, диария, задръстване на синусите и секреция, мускулни и ставни болки, главоболие, треска и умора. Кризата обикновено трае само няколко дни, а в редки случаи може да продължи няколко седмици. Колкото повече патогени /вируси, бактерии, гъбички и др./ има в организма, толкова повече ендотоксини ще бъдат освободени в кръвния поток.

                  Ако през това време продължите да вземате Зелена енергия постепенно започвате да се чувствате все по-добре и по-добре.  Когато кризата свърши, вие се чувствате по-добре, отколкото преди. Продължавате  да се подобрявате и ден след ден да се чувствате по-добре.  Докато се подобрява здравето ви, може да изпитате няколко лечебни кризи, но всеки път, вие ще се чувствате по-добре, отколкото преди.

Въпреки че симптомите на лечебна криза могат  да бъдат неприятни, това не трябва да ни смущава,а да гледаме напред, защото това е знак за подобряване на здравето. Когато почувствате лечебна криза знайте, че тялото истински се лекува и ставате все по-здрави.

www.bgzdrave.eu



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 419649
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031