Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2014 21:10 - Тета лечение
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 2078 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2014 00:12



www.bgzdrave.eu

Името на метода произлиза от мозъчната честота Тета. Тя варира от 4 до 7 цикъла в секунда. Това е състояние на мозъка, при което той се намира в дълбока релаксация или медитация, когато сънуваме, по време на сън, точно преди сън  и веднага след събуждане.
Метода Тета е набор от техники, чрез които се научаваме да проникваме в нивата на нашето подсъзнание. Там се съхраняват нашите спомени и усещания, които управляват нагласите, убежденията и нашето поведение. Независимо дали нашите вярвания са възпитавани в нас от родители, ментори, културни вярвания или от собствен опит, те подсъзнателно въздействат върху живота ни. Там ще намерим причините за всичките ни проблеми, а така също ще ни се покажат и пътеките за преодоляването им.
Програмите могат да ни служат в наша полза или вреда. Много хора живеят с неосъзнатата програма, че не могат да успеят. Дори и да са били преуспяващи в продължение на много години,понякога те внезапно изгубват всичко или правят така, че да се провалят. И тъй като не разбират, че се саботират сами, процесът продължава. Те не разбират, че дълбоко в тях се таи програма, която носят от детството. Тя се крие в подсъзнанието и чака възможност да навлезе в живота им.
С помощта на тази проста техника, съзнателно може да влезем много бързо в Тета състояние на мозъка, и там да се свържем с по-високото съзнание, което е вътре в нас и също така ръководи цялото творение. Може да го наречете Бог, Христос, безусловна любов, Създател, Буда и така нататък.
Методът е разработен и практикуван от Ваяна Стайбъл. Тя е художничка, писателка и благодарение на нейната естествена харизма и състрадание към нуждаещите се, я определя като интуитивен учител. Тя се е посветила да разпространява своя метод по света. Ваяна е обучила практикуващи и учители които работят в четиридесет страни.

Когато мозъкът се намира в състояние на вибрацията Тета можем да презапишем онези негативни убеждения, които ни пречат в ежедневието, като съзнателно ги променим в положителна посока. Това пренастройване на информацията е трайно и така животът ни се променя до реални положителни резултати. Тета-метода е процес, който води до физически, психически и душевни промени, чрез насочена молитва към Създателя. Нашият Създател иска от нас във всеки момент от ежедневието ни да сме здрави, силни и щастливи. Това е наше рождено право.
Чрез метода Тета се учим да създаваме тази действителност в живота си.

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - !!!:))) Поздрав!
22.01.2014 08:36
Изключително полезно четиво за всеки българин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 421950
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930