Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2021 17:20 - ИДЕ НЕ КРАЯТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, А КРАЯТ НА БОГАТИТЕ ИДИОТИ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 2082 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ИДЕ  НЕ  КРАЯТ  НА  ЧОВЕЧЕСТВОТО,  А  КРАЯТ  НА  БОГАТИТЕ  ИДИОТИ !

    През последните две години, след обявяването на измислената пландемия, се навъдиха много лъжепророци, гадатели, инфлуенсъри и  всякакви тарикати. Те използват отчаянието, страха и объркването на обикновените хора  във връзка с кромида, за да заработят лесни пари, да се прочуят и да се наложят като фактор в обществото. Заради тях се наложи, самият аз да се разкрия като човек, имащ някакви по-големи възможности за връзка с отвъдното. Смятах, че като кажа истината, ще помогна на хората. Уви, обикновените хора не различават мошениците от почтените хора  и дори предпочитат лъжите на първите! Все пак, като човек с определена мисия ще напиша това, което по неведоми пътища е стигнало до мен! Правя го за тези, които са запазили здравия си разсъдък, които все още могат да мислят и не се подават на евтини манипулации от телевизора!

    От всичко случило се през последните две години се оказа, че като цяло хората са по-глупави отколкото се смятат! След навлизането на компютърните технологии в живота ни, ние станахме прекалено зависими от тях, във всяка област . И както с един нож можеш да си нарежеш хляба, така можеш и да убеш някого, притежателите на интернет и различните компютърни технологии обърнаха от полезни техните функции, към заробващи! Няма да се впускам в ненужни подробности, а само ще споделя това, което допринесе за тихия взрив на медицински фашизъм и ще свърши с неочакван за провокаторите му край!

    Открай време богатите фамилии по света си играят на богове. Използват страха за да манипулират и подчиняват останалите, а те самите да правят каквото си искат. Независимо дали се наричат крале, царе или олигарси, те винаги  плашат другите, че идва „нов световен ред“, който кой знае защо, ще е пагубен за човечеството. Правили са го преди, правят го и сега. За съжаление трябва да признаем, че благодарение на хорската глупост и най-вече страх, провокациите им успяват. Преди доста години имаше случай, в който малки деца си разказваха страшни случки вечер на улицата. Един от участниците бе толкова убедителен, че останалите деца сънуваха кошмари през нощта. Обаче когато всичко премина границата, със съвет да се спасят от злото, като отворят прозореца и скочат надолу, техният микросвят се събуди. Вярно, две деца в една нощ загубиха живота си, но това послужи за прекъсване на безумните манипулации при останалите.

    Сега нещата са подобни. Не знаех нищо до снощи, когато разбрах, че това което се случва е най-обикновена ПУНТА  МАРА! Впрочем, не е съвсем обикновена, защото се случва почти в целия свят!

   За какво става въпрос обаче?

През последните десетилетия свикнахме да ползваме компютърни симулации за много неща. Хората възлагат на компютрите задачи, за съставяне на абстрактен модел, за прилагане на определена система в областта на инженерството, икономиката, медицината или социалните науки. Изкуствения интелект изчислява доколко проектите са осъществими и дава някаква цифрова стойност като резултат. Всички започнаха да се доверяват на компютърните изводи и се стигна до там, че изкуствения интелект започна да се развива изключително бързо и дори сам да се усъвършенства. Използвайки за база човешките качества и недостатъци, той стигна до момент, в който неизбежно стигна до възприемането на създателите си хората, за свои врагове.

  ЕТО  ТУК  ПРОСПАХМЕ  КРИТИЧНАТА  ТОЧКА и преценил ситуацията, изкуствения интелект просто използва  Гейтс, Мъск, Шваб, Рокфелер, Ротшилд и останалите  свръхбогати идиоти, за да ги изправи срещу обикновените хора на земята. Богатата сатанинска шайка залагаше компютърни симулации за окончателното покоряване на човечеството и бе подведена от изкуствения интелект, да обяви измислена пандемия, а следствие на нея да постигне изключителна власт над хората! Чрез медицински фашизъм, локдауни, рестрикци и открита тирания, и особено чрез обявените за ваксини отровни течности, драстично да се намали населението на планетата, а останалите  сами да предпочетат робството пред свободата си!

   ДА,  АМА  НЕ, както казваше покойният вече Петко Бочаров!

СЪЩЕСТВЕНОТО В СЛУЧАЯ Е, ЧЕ ИЗКУСТВЕНИЯ  ИНТЕЛЕКТ Е СЪЗДАДЕН ОТ ХОРА, СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ САМО Е ДОПУСТИМО, НО И  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГРЕШИ!!!

   Забравяйки и подценявайки Бог, шайката сатанисти провокираха всичко до там, че връщане назад вече няма! Те действително ще погубят голяма част от човечеството, но останалите ще сринат вековният им гнет и за пръв път ще разберат  КАКВО  ЗНАЧИ  ДА  СИ  СВОБОДЕН !

   КОЙТО  ОЦЕЛЕЕ  ЩЕ  ЖИВЕЕ  ПО-ДОБЪР  ЖИВОТ,  А  ТОВА ЩЕ  Е  КРАЯТ  НА БОГАТИТЕ  ИДИОТИ   И  ТЯХНОТО  ВЛАСТВАНЕ  НА  ЗЕМЯТА! ЗАТОВА  ВСИЧКИ  МИСЛЕЩИ  ХОРА ТРЯБВА  ДА  СЕ СЪЮЗЯВАТ  И  ДА  СЕ БОРЯТ  СРЕЩУ  МАСКИ,  ЗЕЛЕНИ  ПАСПОРТИ ,  ОГРАНИЧЕНИЯ  И  НАЙ-ВЕЧЕ  „ВАКСИНАЦИИ“! 

Краят на този режисиран спектакъл зависи преди  всичко  от  нас !!!

 

 Красимир  Бачков  / ОСМИЯТ /




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. truthful - За сега не се вижда да дойде края на ...
20.09.2021 10:34
За сега не се вижда да дойде края на богатите идиоти, защото те имат не само пари, а и власт. Това е подкрепено от здрав полицейски апарат и др. подобни организации и ще е доста трудно тези разединени хора по света да го направят.
О, да има демокрация - власт на народа! Но дали той управлява като изпрати в парламента депутати? Имало свобода на словото - и какво като се говори? Приказки много, действия няма. "Революционери" на маса - да, има много.
А осъзнаване има ли? Не, няма. За това събориха образованието веднага след демокрацията. Да няма умни хора, да не знаят, да не могат да мислят, разсъждават и правят ЛОГИЧЕСКИ ВРЪЗКИ и ИЗВОДИ !!!....
И след тези основи неща как ще стане? Народа трудно ще се осъзнае, защото неговото Съзнание - основната програма, която го ръководи в живота е ПОВРЕДЕНА и със слаби показатели, дори и при хора с високо образование.
цитирай
2. radostinalassa - А аз залагам на Стайчо Керев
20.09.2021 15:40
Ако живеехме в цифровия ад на Китай или западните страни , тогава трябваше да се оплакваме. Но ние все пак сме по - умни , залради генетиката си и се опълчваме на целите на банкерите.Затова ни държат бедни, като неблагонадеждни.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430571
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031