Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2012 09:58 - Суперхраните - храна и лекарство на бъдещето
Автор: bgzdrave Категория: Други   
Прочетен: 488 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.05.2013 14:32


 
www.bgzdrave.eu

За да бъде определена като суперхрана, една храна трябва да отговаря на няколко важни условия:

  • Да съдържа в сравнително малък обем много хранителни вещества в голямо количество и високо качество;
  • Да бъде в естествен вид, а не преработена, като по-този начин се запазват ензимите и витамините в нея;
  • Да бъде изключително лесно усвоима от организма на човека, като му дава енергия без да го натоварва допълнително;
  • Да се отличава с много ползи и положителни ефекти, които не се постигат чрез употребата на обикновени храни и хранителни добавки.

Суперхраните зареждат организма с енергия, подпомагат естествените процеси на очистване от натрупаните в него отрови, токсини и радиация, повишават имунитета и подобряват устойчивостта на инфекции, действат подмладяващо и удължават живота. Някои суперхрани въздействат предимно на дадени органи или тъкани (например мозъка, черния дроб, кожата, костите и т.н.), а други са универсални и влияят благотворно върху целия организъм.

Суперхраните могат да се разделят на няколко групи в зависимост от произхода си и действието им върху човешкия организъм. Можем да говорим и за супер комбинации, при които няколко храни са съчетани по такъв начин, че се получава продукт с уникални ползи.

Суперхраните се различават от повечето хранителни добавки, по това, че суперхраните са основата на доброто здраве, а хранителните добавки, билки и др. са по-скоро надстройка, подпомагаща отделни органи и системи.

При употребата на суперхрани всякакво друго лечение действа много по-добре, тъй като клетките на организма получават качествена клетъчна храна.

 

Суперхраните на АкваСорс

АкваСорс предлага едни от най-добрите суперхрани от трите основни царства в природата:

  • От царството на водораслите: синьо-зелените микроводорасли Водорасли АФА от езерото Горен Кламат, Морска енергия (АФА в комбинация с 3 вида морски водорасли) и Зелена енергия (АФА с хавайска Спирулина и люцерна), които измежду всички храни от природата са с изключително високо съдържание на протеини и други ценни хранителни съставки;
  • От растителното царство: Комплекс Есенциални мастни киселини - осигурява всички есенциални и неесенциални мастни киселини, съдържащи се в много ядки и семена - те влизат в състава на клетъчните мембрани и тъканните медиатори, които регулират метаболизма;
  • От животинското царство: коластра - КолАктив и КолАктив-3. Коластрата  съдържа растежни фактори, които подпомагат регенерацията на организма, забавят стареенето и удължават живота.

Суперхраните на АкваСорс са естествен начин да запазим или възстановим здравето си!

 


Тагове:   суперхрани,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgzdrave
Категория: Други
Прочетен: 422366
Постинги: 168
Коментари: 29
Гласове: 1661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930